Details:

Enige tijd geleden dachten wij erover om een dakkapel op het dak te gaan zetten. We hebben bij verschillende bedrijven een prijsopgave laten doen.

Op mijn werk sprak ik hierover met mijn collega en zij vertelde dat zij een dakkapel  ging kopen bij dakkapellen online.nl . Ik kreeg van haar alle informatie  en aangezien die avond toch iemand bij haar langs kwam zou ze die ook even bij mij laten komen. Wij wonen namelijk 3 huizen van elkaar verwijderd.

Het oriënterend  gesprek ging heel prettig en alles werd opgemeten.  Hierbij werd ook meteen de prijs genoemd.  We hebben er nog een paar nachtjes over geslapen en toen de dakkapel besteld.

Op de dag voordat de dakkapel geplaatst zou worden, kreeg ik een mail met een bijlage. In de bijlage was te zien hoe de dakkapel op de aanhanger klaar stond.

De volgende dag was er overal file in Nederland. De monteurs zouden om 8 uur aanwezig zijn. Om 5 over 8 werd er keurig gebeld dat ze in de file stonden en ze dus later zouden komen.

Om 9 uur kwamen ze met de dakkapel voorrijden.  We hadden binnen alles voorbereid en gezorgd dat de monteurs de ruimte hadden om te werken.  Zij gingen snel aan de slag want de kraan die de dakkapel op het dak ging zetten was er ook al.  Alle afval werd keurig in zakken gedaan. Natuurlijk krijg je veel stof van een verbouwing, maar de monteurs  probeerde het allemaal zoveel mogelijk te beperken.

Rond half 1 stond de dakkapel al bijna op de juiste plaats.  Daarna moest er nog van alles afgewerkt worden. Al met al een hele klus!

Rond half 5 kon ik al gaan poetsen en de rommel opruimen. Het was al helemaal klaar.

Onze buurman kwam thuis van zijn werk en keek verbaasd naar onze mooie dakkapel. Hij vond de dakkapel  erg mooi en strak afgewerkt. Hij denkt er ook over om een dakkapel te gaan plaatsen!

We hebben erg veel ruimte gekregen en we overwegen nu om ook aan de voorkant van ons huis een dakkapel te maken. Gelukkig kan dakkapellenonline je ook hierbij helpen. Ze maken de tekening en helpen je bij de aanvraag bij de gemeente. Kortom een toppie service.

Dank je wel dakkapellenonline.

Ine van Bavel

Plaats: Eindhoven, Achtseloop 20

Foto’s