Houten dakkapel


Wilt u een dakkapel met sfeer en uitstraling? Dan kiest u voor een  houten dakkapel!

Een houten dakkapel wordt door ons op maat gemaakt, zodat de uitbouw past bij de uitstraling van uw huis. Een houten dakkapel geeft een natuurlijke uitstraling en is voor woningen van hout of met houtwerk een veel gekozen materiaal voor de dakkapel.

Voordelen van een houten dakkapel:

  • Ideaal voor maatwerk
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • De natuurlijke uitstraling
  • 15 jaar garantie
  • Eenvoudig over te schilderen.

 

Onderhoud van een houten dakkapel

Met goed onderhoud zorgt u voor een extra lange levensduur van uw dakkapel. Mocht uw houten dakkapel beschadigd raken, dan is het hout makkelijk te bewerken en te repareren. Ook kunt u de dakkapel op elk moment geheel naar eigen smaak overschilderen.

Heeft u interesse in het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor een houten dakkapel? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze adviseurs. U kunt bij ons terecht voor een offerte en advies op maat. Telefonisch zijn we bereikbaar via het nummer 0570-769053.

“De dakkapel snel en zorgvuldig geplaatst”

Lees hier meer ervaringen van klanten.

 

Waarom een houten dakkapel?

Een houten dakkapel heeft verschillende voordelen in vergelijking met een kunststof dakkapel.

Geschikt voor maatwerk

Het bouwwerk is volledig aan te passen naar uw eigen wensen. Het hout is na plaatsing verder te bewerken. Zo kunt u bijvoorbeeld luiken voor de ramen aanbrengen. Het houtwerk is daarnaast decoratief te verfraaien en mocht het dakkapel beschadigd raken dan kunt u dit makkelijk repareren. Met een houten dakkapel kiest u voor flexibiliteit.

Natuurlijke uitstraling

Hout is een natuurlijk bouwmateriaal. U bent verzekerd van de beste kwaliteit hout zo kiest u voor een duurzaam product.

Kleur is aan te passen

Een ander voordeel van houten dakkapellen is dat het materiaal over te verven is. Als u besluit de woning een andere kleur te geven kunt u de dakkapel meenemen. Daarnaast is de houten dakkapel zeer geschikt om een eigen draai aan de uitstraling te geven.

Heb ik een vergunning nodig voor een houten dakkapel?

Volgens de wetgeving heeft u geen vergunning nodig als u voldoet aan bepaalde eisen. Het soort bouwmateriaal is hierbij niet relevant. Meer informatie over de regelgeving en de voorwaarden van de regeling vergunningsvrij bouwen vindt u op onze pagina dakkapel vergunning. Mocht u een vergunning nodig hebben, dan kunnen wij deze procedure bij uw gemeente in gang zetten.

Voor vragen of opmerkingen zitten onze professionals voor u klaar. Op onze contactpagina kunt u bericht versturen of als u het ‘bel me terug’ formulier invult bellen wij u terug.