Dakkapellen plaatsen


Een dakkapel plaatsen geeft u diverse voordelen. Zo heeft u meer licht & meer ruimte!

Dakkapellen Online biedt u de volgende voordelen:

  • Dé dakkapellen specialist in het plaatsen van dakkapellen;
  • Maatwerk voor iedere te plaatsen dakkapel;
  • A-merk producten;
  • Keuze uit houten, kunststof of aluminium dakkapellen;
  • Uw dakkapel geplaatst in één dag;
  • 15 jaar schriftelijke garantie
  • Isolatie waarde R.C. 3.5

Dakkapellen Online kiest voor kwaliteit, vakmanschap en service. Het plaatsen van een dakkapel schept mogelijkheden voor bijvoorbeeld een extra kamer en geeft uw verdieping tevens meer licht en ruimte.

Onze dakkapellen zijn van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij leveren alle soorten dakkapellen. De dakkapellen worden bij ons in de  werkplaats vervaardigt en bij u thuis op het dak geplaatst doormiddel van een hijskraan.

Voordeel van onze dakkapellen

Het voordeel van de dakkapellen van Dakkapellen Online is dat de dakkapel perfect past. Dit komt doordat de dakkapel naukeurig bij u thuis wordt ingemeten.

Dakkapellen Online past de constructie aan door middel van vuren houten balken. Op het aanpassen van de constructie geven wij maar liefst 15 jaar schriftelijke garantie. Omdat wij de dakkapellen prefab maken in onze eigen werkplaats zijn alle materialen mogelijk. De standaard materialen zijn: Trespa, Keralit, Red Cedar, WBP-Multiplex garantie plaat. De dakkapellen zijn altijd volledig geisoleerd en voorzien van een warm dak constructie. Het dak is voorzien van een EPDM dakbedekking van het merk Firestone welke een verwachte levensduur heeft van maar liefst 50 jaar.

Levertijd

Alle levertijden gaan in overleg. De standaard levertijd is circa 7 weken. Heeft u haast, neemt u dan z.s.m. contact met ons op.
Soms is het ook mogelijk dat wij met spoed leveren vanaf ca. 2 weken!

Heeft u interesse in het aanvragen van een vrijblijvende offerte? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze adviseurs. Voor een offerte en advies op maat.
Lees hier ervaringen van klanten.