Dakkapellen opties


Dakkapellen Online heeft een ruim keuze aan dakkapellen. Voor elk dak en iedere situatie heeft Dakkapellen Online een geschikte dakkapel op maat.

Ruime keuze uit materialen en kleuren

De dakkapellen van Dakkapellen Online worden gemaakt van hout, kunststof of aluminium. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Dakkapellen Online bouwt dakkapellen op maat.

Wij geven de voorkeur aan houten en kunststof dakkapellen of een combinatie van diverse materialen.

Het standaard kunststof materiaal is Trespa. De standaard kleuren zijn:
RAL 9001 creme wit
RAL 9010/9016 wit
RAL 7016 antracietgrijs
RAL 6009 dennengroen
RAL 5011 staalblauw
Overige kleuren en Keralit zijn mogelijk tegen meerprijs

Het standaard hout materiaal is WBP multiplex (garantie plaat 10 jaar).
Tegen meerprijs is Red Cedar mogelijk, beide materialen worden standaard in de grondverf opgeleverd. Uiteraard is aflakken ook een mogenlijkheid.

Kozijnen

Dakkapellen Online maak gebruik van Sch├╝co kozijnen. Standaard leveren wij een vlak profiel in de kleur RAL 9001 of RAL 9010, tegen meerprijs is het mogelijke om een verdiept / hollandsprofiel te nemen in uw dakkapel. De kozijnen zijn staalverstevig en worden voorzien van deugdelijk hang en sluitwerk. De adviseurs van Dakkapellen Online kijken uiteraard tijdens het offertegesprek wat het beste bij uw woning past. Ook is het mogelijk om de kozijnen in kleur te krijgen. Deze worden dan voorzien van een Renolit-folie waarop een houtnerf zit. U kunt er voor kiezen om alleen de draaiende delen te voorzien of het gehele kozijn. Hier zitten uiteraard wel extra kosten aan verbonden en is afhankelijk van de grote van het kozijn. Op kleurechtheid van de Renolit-folie krijgt u 10 jaar garantie!

Rolluiken geïntergreerd

De Dakkapellen Online prefab dakkapellen kunnen worden voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Deze worden volledig onder de dakrand weg gewerkt. Standaard worden de rolluiken voorzien van een wandschakelaar. Tegen een meerprijs is dit ook mogelijk met een afstands bediening.

Aluminium horren (antimuggen)

Wilt u in de zomer geen last van muggen en toch lekker met de ramen open slapen? Dan kunnen wij uw openslaande ramen tegen meerprijs voorzien van aluminium inzethorren. Deze zijn ook in kleur verkrijgbaar.

Ventilatierooster

Ventileren is altijd belangrijk. De wens van een ventilatierooster is persoonlijk en niet standaard. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de lengte van het rooster. De ventilatieroosters kunnen zowel in aluminium als in een standaard kleur geleverd worden.

Constructie

Indien noodzakelijk passen wij de constructie aan en verzwaren wij deze doormiddel van het aanbrengen van vurenhouten balken. Op de aangepaste constructie geven wij maar liefst 15 jaar garantie.

Voordeel prefab dakkapel

Dakkapellen Online fabriceert prefab dakkapellen. Dit houdt in dat uw dakkapel compleet is op de dag van plaatsing en en uw dak binnen ca 2.5 uur weer waterdicht is. Tevens hijsen wij ten alle tijden het afval en de dakpannen netjes in afvalzakken naar beneden en kunnen wij dit tegen een geringe meerprijs voor u menemen.

Heeft u interesse in het aanvragen van een vrijblijvende offerte? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze adviseurs. Voor een offerte en advies op maat.
Lees hier ervaringen van klanten.