Kunststof dakkapel


Kunststof dakkapellen; weinig onderhoud en lange levensduur

Zoekt u een dakkapel van de beste kwaliteit en wilt u weinig onderhoud? Kies dan voor een kunststof dakkapel.

Voordelen van een kunststof dakkapel:

  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Geen schilderwerk
  • 15 jaar garantie

Kunststof dakkapellen bieden veel mogelijkheden. Zo kunt u zelf de kleur en het uiterlijk bepalen. Bij de afwerking is het bijvoorbeeld mogelijk om voor houtnerf te kiezen, waardoor de dakkapel bijna niet te onderscheiden is van een houten dakkapel.

De kwaliteit van ons materiaal

Het gebruikte materiaal voor de vervaardiging van een dakkapel zijn van groot belang, omdat de levensduur en kleurvastheid hier afhankelijk van zijn. Kunststof hoeft daarbij niet geschilderd te worden, dit raden we zelfs af omdat verf het materiaal kan aantasten.

Interesse? Vraag nu vrijblijvend en gratis een offerte aan voor een kunststof dakkapel.

“Netjes afgewerkt en opgeruimd, super!”

Lees hier meer ervaringen van klanten.

Waarom een kunststof dakkapel?

Kunststof dakkapellen hebben verschillende voordelen ten opzichte van houten dakkapellen.

 

Weinig onderhoud

Met een kunststof dakkapel kiest u voor een onderhoudsarme dakkapel. U hoeft de dakkapel alleen te reinigen op het moment dat er vuil ophoopt aan het oppervlak. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is veelal voldoende om het kunststof te onderhouden.

 

Lange levensduur

Kunststof heeft een lange levensduur. Met een kunststof dakkapel kiest u voor jarenlang genieten van de extra ruimte op de bovenverdieping. U heeft hierbij geen last van rotting of splinters. 

 

Geen schilderwerk

Bij de aanschaf van een kunststof dakkapel kiest u de kleur van het bouwwerk. We kunnen uw dakkapel in een groot aantal kleuren leveren. Na installatie hoeft u de dakkapel niet te schilderen, een jaarlijkse schoonmaakbeurt voldoet om

 

Heb ik een vergunning nodig voor een kunststof dakkapel?

Voor een dakkapel hoeft u niet in alle gevallen een vergunning aan de vragen. De overheid heeft een aantal regels opgesteld waar uw dakkapel aan moet voldoen. Het soort materiaal is hierbij niet relevant. Meer informatie over de wetgeving omtrent vergunningen vindt u op onze pagina dakkapel vergunning. Wij kunnen de procedure van een vergunningsaanvraag voor u verzorgen.

 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft zitten onze vakmensen voor u klaar. Via ons contactformulier kunt u een bericht versturen. U kunt ook gebruik maken van de ‘bel me terug’-optie aan de rechterzijde van de pagina.